Våra aktiviteter

Gudstjänst

Varje söndag klockan 10:00 firar vi gudstjänst i Löfstadkyrkan som så många andra kyrkor över hela världen. Detta är för oss navet i vår gemenskap där vi får dela tro, evangeliet och varandras bördor. Alla är självklart välkomna men framförallt du som aldrig varit här innan!

Bön

Vill du be i kyrkan, så är det ofta öppet här. Ta en stund för enskild andakt. Dessutom har vi varje vecka stunder för gemensam bön:

• Tisdagar kl 10.00 (jämna veckor) Bibelläsning, samtal och bön

• Onsdagar kl 12.00 Lunchbön

• Fredagar kl 08.30 Morgonbön

Vill du ha hjälp att be för något eller någon? Ring 0140-13200 eller maila kontakt@lofstadkyrkan.se, så ber vi för dig. Vi vill också uppmuntra

till att ringa varandra och be – det går alldeles utmärkt även på telefon!

Cellgrupper

Att kunna dela vardagen, tron, livets alla medgångar och motgångar och att samtidigt bära varandra i bön är saker en cellgrupp finns till för. Vi ser cellgruppen som ett komplement till den stora gudstjänsten och en naturlig del av församlingslivet. Cellgruppen är den lilla och nära gemenskapen.

Ett antal smågrupper med olika inriktningar är igång. Lust att vara med i en?

Hör då av dig till Pecka på 0140 132 00!

Kören

Oavsett om du har sjungit hela livet eller om knappt gjort det alls så finns det en plats här för dig! I köreren får du lovsjunga och ge uttryck för din tro med din röst. Kören övar ungefär varannan söndag kl.17.30-19.

Är du nyfiken på hur det är att sjunga i kör? Hör då av dig till Tinna Enocsson - 070 305 13 06.

Tisdagsluncher

Varje vecka bjuder Löfstadkyrkan till lunch klockan 14:00. Där bjuder vi på mat och tillsammans med vår samarbetaspartner Willys i Tranås kan vi också erbjuda en matkasse till våra besökare.

Här finns chans till samtal, en varm måltid och möjlighet att få stöttning i olika former.

Tack vare samarbetet med Willys gör vi inte bara en insats för människan idag, vi gör det för människan i framtiden då vi bidrar till mindre svinn i Willys butik.

Välkomna till mat, samhörighet, sång och bön varje tisdag klockan 14:00.

Men nu i Coronatider så har vi inga tisdagsluncher men vi delar ut ett dussintal matkassar från Willys istället. Det blir såklart en hel del samtal och förbön också under tisdagarna. Så du är välkommen att hjälpa till även i Coronatider.

Scout

På scouterna är alla barn från årskurs 1 och uppåt välkomna att vara med. Här gör vi saker sam att gå på spåning, lära oss om naturen och lära oss saker om hur man använder kniv och hur man tänder en eld, och så lär vi oss om Jesus. Vi träffas fredagar jämna veckor mellan klockan 17:30 – 19:00 i Löfstadkyrkan.

Varmt välkommen!

För mer information, hör av dig till någon av ledarna!

Hampus Andersson: 070-352 37 61

Elin Petersson: 070-391 71 56

Barnkyrka

I samband med Söndagsgudstjänsterna så har vi Barnkyrka för alla barn som är mellan 5- och 13 år, och även föräldrar får vara med. Vi har flera glada och roliga ledare som längtar efter att få undervisa och ha det riktigt skoj med blandat pyssel och teater.

Camilla: 070-224 56 22

Tonår

Tonår är får dig som går i 7:an och uppåt. Vi träffas varje fredag 19:30 och håller oftast på fram till runt 22:00. Här träffas vi för att hitta på roliga aktiviteter så som Bilkurragömma, spelkvällar eller trashockeyturneringar.

Vi träffas såklart också för att hänga och ha de gött med varandra och såklart också lära oss mer om Jesus.

Hör av dig till någon av våra ungdomsledare om du har frågor!

William: 073-540 33 38 | Jonette: 070-754 80 70

Tonår Light

Tonår LIGHT är för dig som går i årskurs 4 till 6. Vi träffas fredagar ojämna veckor mellan klockan 17:30 – 19:00 och hittar på en massa roliga grejer så tårttävlingar, sifferjakt och minitennis. Låter detta hur kul som helst? Hör då av dig till en av ledarna för mer information.

William: 073-540 33 38 | Camilla: 070-224 56 22

Konfirmation

Varje år så anordnar vi i Löfstadkyrkan konfirmation. Detta är för dig som går i 8:an och vill ”övningsköra” kristen tro som vi brukar säga. Undervisningen är varannan vecka och sträcker sig över hela läsåret. Året avslutas med en konfirmationshögtid och en konfa-resa till Strandgården utanför Halmstad i början på sommaren.

Hör av dig till någon av ledarna om du vill veta mer!

Ulf: 070 697 88 49 | William: 073 540 33 38

XL

På onsdagskvällar, varannan vecka (udda veckor) kl 19:00 träffas ett gäng av våra lite äldre ungdomar. Vi fikar, samtalar om olika ämnen och ber tillsammans. Samtalen handlar om livet och om den kristna tron, men du behöver självklart inte själv vara troende för att vara med. Nyfikenhet och respekt är det vi bygger på. XL har också varit en bra plats för integration. För tillfället är det främst svenska och afghanska ungdomar som träffas här.

Lena Nygårds: 070 238 45 65

Samlingar för alla

Vi vill vara en kyrka och samlingspunkt för hela livet och alla människor. Vi längtar efter att få träffa dig! Välkommen till våra aktiviteter!

Samlingar för barn och ungdomar!

Här kan du kontakta ansvariga ledare för de olika aktiviteter för barn här i Löfstadskyrkan.

HITTA HIT
STÖD OSS