Gudstjänst

Varje söndag klockan 10:00 firar vi gudstjänst i Löfstadkyrkan som så många andra kyrkor över hela världen. Detta är för oss navet i vår gemenskap där vi får dela tro, evangeliet och varandras bördor. Alla är självklart välkomna men framförallt du som aldrig varit här innan!

Bön

Vill du be i kyrkan, så är det ofta öppet här. Ta en stund för enskild andakt. Dessutom har vi varje vecka stunder för gemensam bön:

• Tisdagar kl 10.00 (jämna veckor) Bibelläsning, samtal och bön

• Onsdagar kl 12.00 Lunchbön

• Fredagar kl 08.30 Morgonbön

Vill du ha hjälp att be för något eller någon? Ring 0140-13200 eller maila kontakt@lofstadkyrkan.nu, så ber vi för dig. Vi vill också uppmuntra

till att ringa varandra och be – det går alldeles utmärkt även på telefon!

Cellgrupper

Att kunna dela vardagen, tron, livets alla medgångar och motgångar och att samtidigt bära varandra i bön är saker en cellgrupp finns till för. Vi ser cellgruppen som ett komplement till den stora gudstjänsten och en naturlig del av församlingslivet. Cellgruppen är den lilla och nära gemenskapen.

Ett antal smågrupper med olika inriktningar är igång. Lust att vara med i en?

Hör då av dig till Pecka på 0140 132 00!

Kören

Oavsett om du har sjungit hela livet eller om knappt gjort det alls så finns det en plats här för dig! I kören får du lovsjunga och ge uttryck för din tro med din röst. Kören övar ungefär varannan söndag kl.17.30-19.

Är du nyfiken på hur det är att sjunga i kör? Hör då av dig till Tinna Enocsson - 070 305 13 06.

Tisdagslunch

Varje vecka på tisdagar bjuder Löfstadkyrkan till lunch klockan 14:00. Där bjuder vi på mat och tillsammans med vår samarbetspartner Willys i Tranås kan vi också erbjuda en matkasse till våra besökare.

Här finns chans till samtal, en varm måltid och möjlighet att få stöttning i olika former.

Tack vare samarbetet med Willys gör vi inte bara en insats för människan idag, vi gör det för människan i framtiden då vi bidrar till mindre svinn i Willys butik.

Välkomna till mat, samhörighet, sång och bön varje tisdag klockan 14:00.

Nu i Coronatider har vi tyvärr inga tisdagsluncher, men vi delar ut ett dussintal matkassar från Willys istället. Det blir såklart en hel del samtal och förbön också under tisdagarna, så du är välkommen att hjälpa till även i Coronatider!

HITTA HIT

Löfstadkyrkan