Barn och unga

Barnkyrka

I samband med söndagsgudstjänsterna så har vi barnkyrka för alla barn som är mellan 5 och 13 år, och även föräldrar får vara med. Vi har flera glada och roliga ledare som längtar efter att få undervisa och ha det riktigt skoj med blandat pyssel och teater.

Camilla: 070-224 56 22

Scout

På scouterna är alla barn från årskurs 1 och uppåt välkomna att vara med. Här gör vi saker sam att gå på spåning, lära oss om naturen och lära oss saker om hur man använder kniv och hur man tänder en eld, och så lär vi oss om Jesus. Vi träffas fredagar ojämna veckor mellan klockan 17:30 – 19:00 i Sommarhemmet Furuvik.

Varmt välkommen!

För mer information, hör av dig till någon av ledarna!

Hampus Andersson: 070-352 37 61

Elin Petersson: 070-391 71 56

Image by Mael BALLAND
Hättevik förskönad.jpg

Tonår

Tonår är får dig som går i 7:an och uppåt. Vi träffas varje fredag 19:00 och håller oftast på fram till runt 22:00. Här träffas vi för att hitta på roliga aktiviteter så som Bilkurragömma, gemleken, spelkvällar eller trashockeyturneringar. Vi åker också på läger under året, till exempel till missionsbåten Shalom och Strandgården.

Just nu letar vi efter ett nytt namn på tonår. Om du kan något kan du skriva till Märta.

Vi träffas såklart också för att hänga och ha de gött med varandra och såklart också lära oss mer om Jesus.

Hör av dig till någon av våra ungdomsledare om du har frågor!

mer info

Märta: 072 331 27 25

Tonår Light

STARTAR FREDAGEN 10/9 2021!

Tonår LIGHT är för dig som går i årskurs 4 till 6. Vi träffas i Sommarhemmet Furuvik fredagar jämna veckor mellan klockan 17:30 – 19:00 och hittar på en massa roliga grejer som tårttävlingar, sifferjakt och minitennis. Låter detta hur kul som helst? Hör då av dig till en av ledarna för mer information!

Camilla: 070-224 56 22
Elsa: 072-312 21 27

Lekande-barn.jpg
Söndagsskola

Konfirmation

Varje år så anordnar Löfstadkyrkan konfirmation. Detta är för dig som går i 8:an och vill ”övningsköra” kristen tro som vi brukar säga. Undervisningen är varannan vecka och sträcker sig över hela läsåret. Året avslutas med en konfirmationshögtid och en konfa-resa till Strandgården utanför Halmstad i början på sommaren.

Hör av dig till någon av ledarna om du vill veta mer och anmäla dig!

Karin: 0704-312576
Märta: 072 331 27 25

XL

På onsdagskvällar, varannan vecka (udda veckor) kl 19:00 träffas ett gäng av våra lite äldre ungdomar. Vi fikar, samtalar om olika ämnen och ber tillsammans. Samtalen handlar om livet och om den kristna tron, men du behöver självklart inte själv vara troende för att vara med. Nyfikenhet och respekt är det vi bygger på. XL har också varit en bra plats för integration. För tillfället är det främst svenska och afghanska ungdomar som träffas här, men alla är naturligtvis lika välkomna.

Lena Nygårds: 070 238 45 65

Image by Aaron Burden